Stressi, kvantti, kvitteni

Että hyvää päivää.

Maailmalla on ruokapoliittinen rintama aivan sekaisin. "Gurut" tappelevat keskenään argumentoiden kuin akat konsanaan. Tai pikemminkin ukot. Jos olisivat kohikkain, niin kait siitä käsirysy tulisi.
Suomessa tutkijat lyövät toisiaan kartuilla päähän, toiset vannovat muinaisaikaisen, aikansa eläneen Pohjois-Karjala projektin nimiin ja toiset kevyttuotteiden ja muun skeidan...Kiroilin aikani näiden juttujen kanssa.

Sitten feissarista sattui silmääni tämä:
GEENIT PELISSÄ
Aivoni ajattelevi siinä vaiheessa, että mikä ettei? Geenilöissähän piilee paljon muutakin jännää. Nehän määräävät hiusten väriä myöten, kuka ja mikä olet. Jollei mukaan lueta toksoplasmoosia, joka aiheuttaa ihmisessä jänniä juttuja. Tartuntaa ei varsinaisesti huomaa, kuin käytöksestä. Ja siitä, että se on sikiölle vaarallinen. Toksoplasmoosistakin on tehty jänskiä tutkimuksia!

Mutta geeneihin ja syömiseen: tuossa linkissä tulee esiin selvästi se, että turhaan kämistään ja parjataan toinen toisemme syömistottumuksia. Toiselle ei käy VHH eikä toiselle ruisleipä-puurodieetti. Toisille taas ei osu kumpikaan naulan kantaan.
Lisäksi VARPU mietiskelee raakaravinnon yms. tekijöitä...laittaisin tuohon kyllä, että luonnollisen ravinnon... :)) Silläkin uhalla, että nykyihminen on vieraantunut kaikesta luonnollisuudesta mitä suurimmassa määrin. :P

Tämä tästä lyhykäisesti, tällä kertaa!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Moikka! Lukijasi kaipaisi jälleen herkullisia ruokaohjeitasi! Olisin iloinen, jos laittaisit muutaman tänne blogiisi!

AnneA
MahaTar sanoi…
Kappas! Kiitos palautteesta. :)
Syökö joku oikeesti mun sössöjä!

Mutta eipä hätiä mitiä, pengon muutaman herkun framille.

-Massu

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Kun saapuu syys...!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.