Kuuraa itsesi kuurilla sairaalakuntoon!

Jokainen, ihan jokainen (olen siitä 100%:n varma) naishenkilöitymä täällä ankeassa Suomenmaassa heräilee näinä aikoina hirvittävään olemisen tuskaan, angstiin ja elämän runnomiseen. Akkainlehdet, nettijulkaisut, blogit, akkainlehtien nettisivut ja terveyssivustot notkuvat erilaisia konsteja, kikkoja, kuureja ja dieettejä, millä päästä vaivatta, vaivalla, tuskitta ja tuskitellen, tuskin kuitenkaan, eroon erilaisista rasvamuodostumista immeiskehossa. Siis nahkan alla, oman. Alan väsyä siihen, kuten joku muukin, joka muistaakseni Helzinski Pravdassa tahtoi kriminalisoida laihdutuskeskustelun. Vai olikohan se netissä? Who cares.

Olen monesti tullut siihen tulokseen, että suomalaisnainen, siis se persjalkainen, paksupohkeinen, isotissinen ja -perseinen nykerönenä, käyttää ihan sairaan väärin erilaisia ilmaisuja. Ja ilmiasujakin. Mainoshenkilöiden mielikuvissa luodaan kaikenlaisille aidanseipäille vaatetus ylle ja kerrotaan, kuinka laihtui syömällä viiliä/selluloosaa/pussitettuja lisäaineita/luontaisia aromeja/mömmöä ja kökköä, kunnes koira pissii puuroon, ainakin alle kaikkien taulukkopainojen. Kuinka BMI lasketaan tai BMW ostetaan. Näitä on nyt jo kyllästymiseen asti: DIETTI ja KUURI, sanan kuuri eteen ankkuroidaan sanoja "laihdutus" tai "painonpudotus". Kukaan ei puhu ruokavaliosta. Kaikki tuntuvat rääkkäävän itseään (kirkkaamman kruunun saat, oi kärsimyksen jalostama akka!) ties minkä sortin nälkiintymisellä tai vedenjuonnilla. Kuka vielä muistaa vissydieetin? Hyi helvetti.

Eilen, kun unimatti hortoili muissa osoitteissa seurasin ja osallistuin mielenkiinnolla keskusteluun jossa meinattiin ensin teilata ja sitten heivata. Tulin siihen lopputulokseen, että todella, mielikuvat tekevät monista asioista ylipääsemättömän vaikeita. Yksinkertaistaminen olisi poikaa, jos tyttöäkin!
Totesin siinä mm. seuraavaa: "Naiset tykäävät puhua "kuureista" ja "dieeteistä". Tosin dieetti on sama kuin ruokavalio, mutta sillä on se laihduttamissivumerkitys. Että ruokavaliota, ja yritän pitää vielä terveellisenä. Voi, kun saisi jostain tähän aikaan pimeetä lehtikaalia...no, munakas autta kyllä aina.


Naurettavinta muuten, mitä tähän päivään mennessä on keksitty mainostaa teeveeseessä, on tämä helvetin Eliittikumppani! Parituspalvelu vähän "paremmille" ihmisille! Voi jumalauta! Siinä tavallisen näköinen hotellinjohtaja etsii "sivistynyttä miestä" ja ei-minkään-näköinen mieskidurki itselleen naista. Voin sanoa, että avioliiton kautta saatu lisäosani on ihan riittävän sivistynyt ilman titteliriviäkin ja sivistää itseään koko ajan lisää. Ja niin tekee moni muukin tuntemani mies. Pikkuisen tuppaa koko mainos oksettamaan. Ei meistä kukaan parempi ole toista. Vaikka moni niin luulee. Kaikki syö, paskantaa ja piereskelee, kiukuttelee ja on omalla tavallaan hullu. Toiset tekee asioita rahalla ja haluavat haalia sitä lisää, toiset tekee sydämellä ja laajentavat omaansa kaiken aikaa.

Etten oksentaisi, niin taidan mennä etsimään aineksia hyvään vihannessoppaan. Tai sitten ihan johonkin muuhun. Jos pahimpaan kaiveluun paistaisi munan ja nauttisi sen vaikka parin kinkkusiivun kera, kun tuli hommattua tommoinen punalappuinen rasia. On siinä pari E-koodia, mutta antaa olla, kun ei niitä koodeja tule muuten olleeksi normisapuskassa.

Käsi ylös, ja kommettilaariin toiveita, mikä resetti teitä kiinnostaisi näin laskiaisen alla, päällä tai jälkeen? Paaston aika alkaa ortodokseilla ja ikuinen nitinä kahvihuoneissa kaloreista ja "eiiii, en voi syödä pullaa, kun se lihottaa!"-kommentit lentelevät busseissa. Virkkailen sen sitten framille, joka saa eniten ehdotuksia ja/tai kannatusta! Voin tehdä sekä VHH- että vähemmän VHH -versiot ko. repsettistä, jos on intoa moiseen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

Kun saapuu syys...!