Astiahurmoksessa ja teetä pannuittain.

Perkele, kun olisi sitä oravannahkaa, mikä kirjoitetaan neljällä kirjaimella. Rahaa. Niin kävisin ja ostaisin kaikki poispoikkeen. Tässä teillekin kuolattavaa, valitan kuvain laatua, kun käpistelty ne tuolla perin typeränkokoisella kännykkäkameralla, laatuluokkaa samsungmobile.

Suomen Kukka, sininen soppaskooli, liki ilmainen, mutku. Näen jo sieluni silmin ihanan, höyryävän kurpitsakeiton sen sisuksissa tai herkullisen vihanneslihasopan persiljalla koristeltuna. Mmmmmm....
Näille tarjoulutasseille latoisin sitten muut herkut pöytään, Maisemalle vaikka leikkeleet ja Suomen Kukalle keon vihanneksia tuoreeltaan. Kaikista löytyy Arabian piippuleimat. Voi, sinne jäävät odottamaan saturinsenssaa.
Tästä tulee villi 60-luku mieleeni, olinhan sillon Peppi Pitkätossua ihaileva lapsukainen. Voisi tuosta tarjota vaikka rapeat salaatit ja munakasrullat herrasväelle tahi vaikka rapurallaata tillillä koristettuna. Pilkkahintaan Tipla näyttää uuden kodon saavan.
Eikä pelkästään astioita sattunut simmuuni, kun hortoilin pää täynnä unelmia, pitkinpoikinsiksakkia
KATIN SISUSTUSNAVETTAA, siellä killui myöskin kiva lyhty, näyttäisi ihan käsityönä väsätyltä, kuparia ja vielä kun olisi valot olleet sisällä, kuvitteleisin, että kovin olisi mukava vaikka saunan eteiseen tuommoinen lampukas, kas. Oli siellä paljon muitakin, antiikkisempia lamppuja. Heh.
Eikä tässä vielä kaikki, kehiin ropsahti myöskin tämän yllä killuvan lamppusen lisäksi, KUNNON AIKARAUTA. Pattereilla toimii, ajan mittaa ja punnustaan heiluttelee, kuulemma, Regulator raksuttaa kaikkea aikaa, ja Big Beniä osaa matkia oivallisesti se myöskin. Hupaisa olento.
Olen tuolta joutunutkin jo ostamaan muutamia pikkuesineitä, eli TEEPANNUJA. Teepannuvimma alkaa olla ihan karmea. Teetäkin tosin, kahvin lisäkkeeksi, kuluu, mikä ei ole laisinkaan huono.

                                                                                     
   

Taidan mennä tuossa alimmaisessa asuvaa Ceylon-teetä nauttimaan kupillisen, maidolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Kun saapuu syys...!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.