Koivu ja tähteet

Kun kertomuksessa lapset etsivät tietä kotiin, jossa on koivu, jonka latvassa loistaa tähti. Niin me lihavat etsimme tietä sellaiseen diettiin, jossa Joku Muu tekee kaiken puolestamme! Näin on näppylät. Kirjoja ja oppaita ja videota sekä vaikka jos sun mitä on jokaisella lihavalla ihmisellä hyllyt, kaapit ja pöydän päälliset vääränään. Ja älkää väittäkö, etteikö niin ole. *karjuntaa*

Edellisessa postauksessani en tarkoittanut että minulla olisi kaksi viisasta lukijaa, vaan sitä, että lukijoita on kaksi. Hämmästyksellä huomasin, että lukijoita onkin pari enemmän...

Olen niin monen LIHAVAN, siis nimen omaan lihavan , ihmisen suusta kuullut, että kun tulisi joku, joka kertoisi mitä pitää tehdä, niin myös minä laihtuisin heti hetkessä sutjakaksi ja julkisen hallinnon sekä Suomen normien mukaiseksi luuviuluksi, näkemättä nälkää, jos myöskään elämää. Olisin juuri sellainen, kuin kuvitelmissani itseni näen, arvot kunnossa, moraali kohdallaan, huonotuulisuus tiessään ja eritoten siirrytty aivan toiseen sosiaaliluokkan, kun kerran tutkimuksetkin sanovat, että vähemmän koulutetut ja vähemmän fiksut ovat järjestään lihavian naisia, jotka päälle päätteeksi ovat vielä tyhmiäkin. Per***e. Eihän se näin VOI mennä??? Vai voiko??

Minä olen tullut siihen tulokseen, että jotkut, minä ja hallinnoiva entiteettini mukaanlukien, kuvittelevat, että jossain on sellainen taho, joka kohta, hetimiten, ihan juuri tai koht´sillään julkistaa oppaan tai julistaa, että: "Tulkaa minun tyköni te lihavat, kuristavissa vaatteissa kulkevat läskikasat, niin minä annan teille sellaiset ohjeet, joita noudattamalla teistä tulee nuoria, innostuneita ja te peritte maailman." Eihän se menen per... näinkään. Pitää panna kaikki itsestään likoon, olla oman elämänsä Lasse Viren, joka vielä kaatumisen jälkeenkin paineli vaativan matkan voittoon. Oman elämänsä voittoon voi päästä kuka tahansa, ja pääseekin. Mutta millaisena, se täytyy jokaisen itse päättää. ITSE.

Juuri kun pääsin julistamasta, että hommaan leipäkoneen, niin jokuhan siitäkin vetäisi hiilihydraatit nokkaansa. Totta hel****ssä voin hankkia leipäkoneen. Minulla, tai siis hallinnoivalla entiteetillä, on täydennysosa, jota myös aviopuolisoksi sanotaan, joka voi syödä ihan mitä vaan, ja kroppa kestää sen. Ehkä salaisuus on siinä, että sukujuuria tulee muualtakin, kuin suomalaisista takametsistä, kuten ompi oma laitani? Siis eikun leipää koneeseen, vaan ei enää omaan koneeseen, vaan tuon täydennysosan. Paitsi, jos joudun keliakiakokeisiin. Sattana. Lukekaa täältä: Kohdasta Kirjaesittelyt: http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/index.php


Juu, ja:

Aamutähteet:
Jos ei eilen ollut mitään, syödään aamiaseksi loput. Tai ainakin kahvia ja munakokkelia. :) Ehken jopa pekonilla, ja vaikkapa jollain kivalla salaatilla.

Lounastähteet:
Josko vaikka täytettyjä kesäkurpitsoita? Esimerkiksi sienillä ja jauhelihalla, Ylämaankarjan jauhelihalla? Kylkeen vaikka kunnon Coleslaw -mukaelma: kaaliraastetta, paprikasuikkua, porkkanasuikaletta ja majunääsiä.

Välipalatähteet:
Ehkäpä jopa marjoja ja hedelmiä? Jos vaikka omenaakin.

Päivällistähteet:
Rreilua porsasta missä muodossa tahansa, kasvishöystöllä! Naminami.

Iltatähteet:
Jos vaikka päivällistähteiden tähteitä pannulla pyöräytettynä, punaviinillä? :)

Menkääpä nyt odottelemaan A.Heikkilän ja ties kuinka monen muun painonpudotusohjeiden kehittelijän kilpailijan: kirjailijan Joku Muun kirjaa: "Kuin taikaiskusta normaalipainoon ja siitä alle". (tolvanoille tiedoksi: tämä on realistista sarkasmia, jota harrastan erityisesti tämän rakkaan ongelmani kanssa. Typerien kysymysten ja hyvien neuvojen tyrkyttäjien, kuten minä, on turha vaivautua.)

Tehkää itse jotain. Ei täällä maailmassa ennekään ole saanut mitään, jos ei itse tee asioille mitään. Mistä niitä miljonäärejä ennen tuli? Ei ainakaan osakekaupoilla. Tai makaamalla paikoillaan kuin linnunpoika, suu auki.

Kommentit

Minna sanoi…
Niinpä, jotain ihmeitä tekevää vapahtajaa täälläkin odotellaan läskisotaan! Muutama päivä menee hyvin, sitten otan vähän herkkuja ja hups! Taas mässäillään. Mutta taas tänään jatketaan kevyttä elämää:) Ajattele, miten tylsää olisi, jos ei saisi kilvoitella itsensä kanssa.
Kyllä mie täällä roikun lukemassa :) Läskittömyyden teoria on aina ollut hallussa, mutta nyt vaan pitää harjoitella (ihan uutta) käytäntöä. Kipuileva leipä-maha voi olla kelia..kia..kin. Taikaiskua odotellen!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Kun saapuu syys...!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.