Rax-kattila

Tiedättehän te sen PizzaRax -konseptin? Siis sen nykyään pelkän RAX:in? Syö tietyllä summalla niin paljon kuin jaksat. No, minun pelastukseni taitaa olla viimeinen keksintöni: raxkattila.

Tahtoo sanoa, että keittelen itselleni eineen, johon tällään mahdollisimman vähän hiilihydraatteja sisältäviä, kuitupitoisia aineksia. Siis kasviksia. Sipuli on perusaines. Sitä tulee tähän sekä paistettuna että seassa kypsytettynä. Tarkoituksella. On nimittäin sellaisia aineita, jotka vaatiavat ripauksen makeutta. Sitä saadaan, kun ruskistetaan sipulia huolellisesti, niin ettei se pala vaan karamellisoituu. Nam. Ja evästä syödään sitten määrätön määrä, kuten naisten toimenkuvaan kuuluu tietyssä vaiheessa kuukautta. Tai miksei syömishäiriöisenkin toimenkuvaan.

Minulla taas on päällä joku kapinavaihe, ehkä olen sitten tämän projektin murrosiässä! En. Ei. Enkä. Ei missään tapauksessa. En tule. En ala. En tee. En syö. En ota tota. Tää on pahaa. Ei tätä voi syödä. ...ja paljon muita kommentteja. Tiedän onneksi, että tämä on ohimenevä vaihe. Mutta vain siinä tapauksessa, että teen asialle itse jotakin! Enkä jää tähän lautaselle makaamaan.

Ajatustyö taas alulle, ja sitä rataa. Mikään ei ole helpompaa kuin neuvoa muita! Menen käärimään hihojani. Ja raxkattilan ääreen. NAM.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Voi hyvänen aika! Raxkattila!
Mistä ihmeestä sinä noita keksit! Ihanaa, kun olet olemassa! Mitä siihen tulee, että opetelkaa laittamaan ruokaa, olen sataprosenttisesti samaa mieltä kanssasi.

^Annika
MahaTar sanoi…
Moikka!
Kiitos kehuista, niitä on kiva saada, mutta suomalaisen on vaan niin vaikea niitä ottaa vastaan. "nooo, emmääny pal mitää..."

Siitähän tuo raxkattila tuli, että syö niin paljon, kuin jaksat. Olisi voinut olla myös pizzahutkattila. :)

-Massu

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

Kun saapuu syys...!