Kokkiohjelmia etsimässä.

Telkkarista tulee määrätön määrä erilaisia ruokaohjelmia.

Niitä on mukavaa katsella ja bongailla itselleen uuden uutukaisia reseptejä maailman turuilta ja toreilta. Jännittää aina, että missähän kunnossa kokit kokkaavat tai nauttivat muiden tuotoksia.

Hirvittävästi hihkuva tumma, kalju himogrillaaja huseeraa veitsineen kaikenlaisten kuolleitten eläinten kimpussa. Toinen kalju kiertelee maailmaa pistelemässä poskeensa kastematoja ja muuta jännää. Meillä oli sentään turvalliset PataKakkonen ja Teijan keittiössä…

Pannaanpa ohjelmat uuteen uskoon:

GRILLI ILMILIEKEISSÄ
Grillaava kaljupää saa aikaan katastrofin läträtessään sytytysnesteiden ja kaasujen kera. Kalju kuplien hyppää uima-altaaseen ja vetää perässään liekehtivän grillin. Ohjelma päättyy paikallisen VPK:n saapumiseen vilkut välkkyen paikalle ja ambulanssin henkilöstö paikkailee pahimmat palovammat tohelon grillaajan ilmiasusta.

GRILLIMESTAAJA
Kiertelevä keittiöhenkilö testailee eri osavaltioiden Barbeque –perinnettä, nyt vain heikommalla onnella. Saa poikkeuksetta eteensä valikoiman heikkolaatuista ja huonosti grillattua tai karrelle palanutta elukkaa, jota ei kastikkeiden ja lisukkeiden alta erota, mikä se oli ollut. Kohtaus päättyy oksentavan ja ripuloivan keittiöihmeen hoiperteluun bajamajan kupeella.

ANTIPODI BUORDAIN: NO INVITATIONS
Dokaava julkkiskokki seikkailee maasta toiseen kärttäen epätoivoisesti ilmaista ateriaa, milloin milläkin verukkeella. Kännissä heiluvaa äijänkuvatusta ei kukaan halua pilaamaan tunnelmaa eikä tapetteja ravinteliinsa. Keski-ikäinen huru-ukko tästä suuttuneena päättää hajottaa raivopäissään edes ravintolan oven, mutta syöttölän kerboros hoitaa homman himaan ja istuttaa hemmon tienpielen roskikseen.

KOKKAUSTA UMPIHUMALASSA
Tuntematon julkkiskokiksi itseään tituleeraava mieshenkilö kiertelee erilaisia olosuhteita ja joutuu kokkailemaan sekä ja että. Kännitilan vaihdellessa kevyestä kenttähumalasta raskaaseen umpitunneliin. Mutta ruokaa laitetaan, laadusta viis. Välillä mättöön menee sytysnestettä tai multaa.
Ei haittaa menoa, sillä porukka on niin hirvittävässä juubassa, että ei mitään väliä, mitä tuulensuojaan heitellään.

KOKKI PAHASSA LIEMESSÄ
Keittiössä söhläävä ja kohkaava porukka saa laadukkaista raaka-aineista aikaan mitä oudoimpia virityksiä. Siinä vaiheessa ohjelma joudutaan keskeyttämään, kun kaksi kokkaajaa jahtaa toisiaan ympäri studiota veitset kourassa.

WHAT THE HELL IN MY KITCHEN
Raivopäinen suunsoittaja haukkuu ensin tavarantoimittajan, sen jälkeen toimitetut tavarat, jonka jälkeen hän siirtyy haukkumaan henkilökuntaa. Kun kalla on saanut mahdottoman ryöpytyksen, menee ärisevä ohjelmanvetäjä vetämään vierasta kravatista ja kiljuu hävyttömyyksiä sylki roiskuen v ieraan suut ja silmät täyteen…ohjelma keskeytetään, kun ohjaajan ja ohjelman pääosan esittäjän välille syntyy herjauksesta käsikähmä.

Että vähän jännitystä ruokaohjelmiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

Kun saapuu syys...!