MÄTÄKUUN UUTISIA! Olkaa hyvä! hihihi...

Eräästä lehdykästä netin kautta bongattua. Kursivoinnit ja numerot suluissa ovat omiani:
”Kuolinsyyntutkimuksen mukaan nuori äiti eli soppa- ja vesidieetillä(1) ja näännytti itsensä hengiltä, kertoo Daily Mail verkkosivuillaan.
Brittiläinen 26-vuotias nainen löydettiin kuolleena sängystään. Nainen oli muutaman kuukauden ajan ollut dieetillä, jonka aikana hän söi vain keittoa ja joi vettä (2).
Naisen vanhempien mukaan hän laihtui lähes 40 kiloa (3) viimeisien kuukausien aikana. Naisella oli niin kova puute sokerista, että keho alkoi syödä hänen omia rasvavarastojaan (4). Normaalisti keho käyttää sokeria energiana, mutta jos ihminen ei ole syönyt tarpeeksi, keho alkaa käyttää sen omia rasvavarantoja energiana (5).
Tämä aiheutti aineenvaihduntareaktion, joka puolestaan aiheutti naisen kuoleman.
Kuolinsyyntutkijan mukaan kyse ei ollut tahallisesta kuolemasta.
- Surullinen totuus on, että myrkky, joka tappoi tämän nuoren naisen, on kehittynyt hänen omassa ruumiissaan (6), kertoo kuolinsyyntutkija. ”

Kyseessä on siis Iltalehti, tuo erinomaisen ja totuudenmukaisen uutisoinnin lähes ykkönen, 7 Päivää johtaa sitä kisaa...
Ja nyt joitakin kommetteja:
(1) Soppa – ja vesidieetti. Kuulostaa jumalattoman herkulliselta. Kukaan ei ole kertonut että mikä soppa ja paljonko vettä päivässä?
(2) Söi vain keittoa ja joi vettä. Jälleen se määrä! Ja mitä soppaa, kuinka paljon ja paljonko vettä, sillä pelkästään liialla nesteelläkin on haittavaikutuksensa ihmiskeholle. Ainakin suolatasapaino kärsii. Oliko latvaosasto nyt aivan kohdallaan?
(3) Kävi niin kuin mustalaisen hevoselle? Mutta mikä oli lähtöpaino? 155kg? 55kg? Eivätkö huolestuneet vanhemmat, tuttavat ja ystävät jo huomaa, että jotain on päässä heittänyt, kun neuroottisesti vedetään vain vettä ja jotain soppaa, ja aletaan kulkea saranapuolelta ulos?
(4) Mitähän se soppa sisälsi? Pelkkää selluloosaa, ilman sokeria? Ja eikö laihtumisen tarkoituksena ole, että KEHO SYÖ OMIA RASVAVARASTOJAAN??? Jumalauta! (lainaus Repomieheltä) Selittäkää nyt hyvät ihmiset, että miten tämä korreloi alituisen alipainoon pyrkimisen kanssa, siis laihdutuksen ”ihanteen mukaiseksi”. Ainakin, JOS naistenlehtien kuvia on uskominen, niin kaikenmaailman kuikat ne siellä keikistelevät. Ja ovat laihoja kuin henkarit. Ja jos laihdutetaan terveyden vuoksi, niin ei se laihdutus sieltä kehosta pelkkiä luita ja lihaksia syö.
(5) Just. Tietenkin. Ja jos rasvaa on riittävästi, niin elää ja pitkään! Varmasti tulee kuolo ja tuoni, jos ei pidä huolta siitä, että myös muita ravintoaineita saa oikeassa suhteessa. Ja miten niitä saa, jos ei muuta kuin vetää vodaa.
(6) Ruumis kehittää varmasti myrkkyjä. Entäpä elävä keho? Liiallinen sokerikin on myrkkyä, mikä tahansa liika on myrkkyä. Vaikkapa vatsahapot!

Normaalisti keho käyttää sokeria energiana. Jumalauta(Repomies) ja varmaan ei mitään muuta sen lisäksi. Nasta juttu.

Taas on oltu asialla vähän hätäsesti. Vähän niin kuin telkkarissa nykyisin tuhkatiheään esiintyvät käännösvirheet. Jotka nekin ajavat minut ajoittain hulluuden partaalle ja siitä yli.

Tämä on niin mätäkuuta, niin mätäkuuta. Mikä on jutun tarkoitus? En käsitä. En.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Mitä noitten "toimittajien" päässä on? Onko mitään!
Anonyymi sanoi…
Kuulosti aika tyhmältä.

-Anja-
Miriam sanoi…
Tää menee kamaluudessaan (siis uutisen aihe) siihen samaan kategoriaan, että joku (nainen, onko tää joku ihme ja brittikin vielä) oli juonut ittensä hengiltä. Vedellä. Oli ollu syömättä mitään ja diettinsä mukaan vedelly (kuumana kesäpäivänä) litra tolkulla vettä... Ei siis muuta. Yhtään suolaa tms.. Ja sitten pää turpos tai jotain ja kuolla kupsahti.
Että joo, ehkä kuitenkin syön jotain.. ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Kun saapuu syys...!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.