Nyt uusi ihmeitätekevä laihdutuspilleri! Vain meiltä!

Sanoisin, että jumalauta! Heti ostamaan...juu, varsinkin, kun mainoksessa on seuraavantyyppistä tekstiä:

(tämä on siis täysin kuvitteellinen, asiayhteydestä irroitettu teksti, jota ei ole julkaistu missään!)
Velourix Lespa -kasvista uutetut tehoaineet vaikuttavat vuorokauden ympäri elimistössäsi ja polttavat rasvaa. Sinun ei tarvitse tehdä mitään laihtuaksesi, otat puristeen kolme kertaa päivässä ja LAIHDUT! Tri Kankkenström Ruotsin Kaloriinisesta Instantuutista on tehnyt vertailevan tutkimuksen elävillä ihmisillä ja rotilla. Tutkimuksessa syötettiin lumelääkettä ja puristeitamme tarkoin valikoiduille ryhmille. Lumelääkettä saaneet ryhmät eivät laihtuneet ja taas puristeitamme nauttineet ryhmät laihtuivat useita kymmeniä kiloja viikossa! Tri Kankkenström tähdentää, että puristeiden nauttimisen täytyy olla säännöllistä tuottaakseen tulosta.

TILAA NYT TRI KANKKENSTRÖMIN KEHITTÄMÄT PURISTEET TARJOUSHINTAAN:
LÄHETYS SISÄLTÄÄ KOLME PURKKIA Vespa- PURISTEITA JA KÄTEVÄN TALOUSKINTAAN RUOANLAITTOON. MAKSAT VAIN 199e! KUN TILAAT KYMMENEN PÄIVÄN KULUESSA SAAT VIELÄ MITTANAUHAN JA KENGÄNPOHJALLISET!

Tyytyväiset käyttäjämme kertovat, että Vespa -puristeilla on ihmeellisen piristävä vaikutus aivan kaikkeen.
(---teksti päättyy tähän, koska en enää naurultani kyennyt kirjoittamaan---)


Ja tämmöiseen mömmöön me lankeamme! Eikö vain! Ihmeitä odotellessa pillerit ja pullerit syötetään sitten vaikka naapurin labradorinnoutajalle ja kirotaan alimpaan kattilaan se hörhö, joka noita "ihmeaineita" tilasi. Siinähän se tuijottaa peilistä!

Onko oma mieli niin umpihullu paikka, ettei sitä pääse pöyhimään ajoissa vaan pitää todeta uskovansa keijukaisiin, metsänpeikkoihin, viisaisiin insinööreihin ja joulupukkiin? Kun ostetaan ihmeitätekeviä aineita! Toki joissain pillereissä ja pullereissa on tehoaineita esim. nesteiden poistoon, mutta painonpudotuksen tarkoituksena lienee se, että kevenee oikeasti. No, tietenkin energiaahan siihen kusellajuoksemiseen menee siihenkin. Kaikki tietävät kyllä kuinka käy, kun neste poistetaan kropasta. Alkaa mummouden sijasta muumioksi. Mielummin olen mummo, kuin muumio.

Ja sen minä vaan haluan tietää, että miten ihmiskunta on selvinnyt hengissä ilman vaarallisia eläinrasvoja? "Kasvissyöjä"kaverini ei tunge helttaansa lainkaan lihaa, mutta maitoa ja voita kyllä. Viikossa menee 1½ pakettia oikeaa voita. Kalakin hänelle maistuu. Muttei liha, siis. Arvot on kondiksessa. Lääkärit ihmettelevät viisikymppisen mainioita veriarvoja. Ja putoavat tuolilta kun matami kertoo ruokavaliostaan! Mitä sanotte "aamupuurosta", jossa on voisilmä ja öljysilmä?

Nälkä iski, taidan mennä sipaisemaan huuleeni ylikypsää siankylkeä ja paistetun kananmunan, voissa paistetun...!

Kommentit

MahaTar sanoi…
Eikä! ja Nushapen markkinointi aloitettiin syssymmällä. Olen ennustaja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

Kun saapuu syys...!