ELÄTKÖ VÄÄRIN? Viisi kikkaa, joista tunnistat tekemäsi virheet!

Oletko juuttunut arkeen, jossa ei tunnut tapahtuvan mitään. Eikö tapahtumia kalenterissa? Viekö työsi kaiken aikasi? Etkö selviä omista ajatuksistasi? Oletko työtön viisikymmenvuotias uraohjus?   Onko naapurissa kaikki paremmin? Eikö maisema näytä maisemalta? Menetkö kipsiin kaupassa? Tuntuvatko vaatteesi oudoilta? Sinulla on selkeästi elämä hukassa ja elät väärin! Nyt näillä helpoilla kikoilla voit saada autuuden ja kaiken parhaimmista upeimman elämäkokemuksen, jota et ole edes uneksinut saavasi. Kas näin elämä onnistuu parhaiten.

1. Syötkö ruokaa vai ruoakkeita ja korvikkeita? Eikö jääkaapissasi ole valon lisäksi kuin vissyvettä? Ota nyt seuraava askel kaupan, verkkokaupan tai elintarvikeliikkeen suuntaan. Täytä jääkaappisi ruoalla, joka on ruokaa ja maistuu. Siis välttele eineksiä ja korvikkeita.

2. Viekö painonpudotus kaiken aikasi, joka jää työnteolta? Juu, kyllä vain! Lopeta hikkarointi. Painoasiat eivät ole kurttuotsaisten hommia. Ne pitää suorittaa? Eipäs. Painonpudotuksesta on suorittaminen etäällä, mutta leikki ei ole kaukana Suhtaudu siis huumorilla painohommiisi. Ei se haittaa vaikka on vähän fläsää perseeessä. Retro on muotia!

3. Oletko kyyninen kyylä, jonka mielestä muilla on kaikki paremmin. Okei, hommaa köyttä ja rasvaa, voi käy myös. Ja vedä itsesi iloisesti leukakiikkuun. Kyyninen kyylä ei ole parannettavissa.

4. Oletko vastarannan kiiski? Onko ei ensimmäinen sana kaikkeen? Etkö hyväksy muiden tekemiä ehdotuksia? Eikö ole kenenkään muun ehdotus niin hyvä kuin omasi? Vedä v**tu päähäsi ja pakene vuorille! Vattuhattu se on sitten söpö etkä voi enää koskaan sanoa ei huonoillekaan ideoille.

5. Oletko jo vuosia hengittänyt väärin? Eikö henki kulje kuin persereiän kautta? Onko pyhä henkikin kateissa? Eikö löydy henkeä pullostakaan? Nyt viimeistään on aika opetella vetämään henkeä! Henki pulkkaan tai kärryyn ja baanalle iloisesti vihellellen. Siihen asti hengitetään kun henki menee. Muista myös hengittävät asusteet ja hengelliset ajatukset. Hengittämättä hiljaa! Mutta älä vedä henkeen. Litra vettä lutraamassa keuhkoissa ei ole miellyttävää hengitykselle.

Noudattamalla näitä yksikertaisia vinkkejä tunnet eläväsi oikein!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Kun saapuu syys...!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.