RAUHAISAA

...JOULUNJATKOAIKAA!
HERKULLISTA UUTTA VUOTTA 2012.
Aion olla riesananne ensi vuonnakin.

Joulun jälkeen on aika kehitellä kaikenlaisia herkkuja ylijääneistä joulueväistä.
Ensin tuunataan kinkulle smetanasoosi: Smetanaan tungetaan dijonsinappia joko rakeista, kokonaisia siemeniä sisältävää tai tavallista, puoli putkea piparjuurta. Soosi käy myös kalalle. Sekaan voi tipauttaa myös hitusen chiliä ja inkivääriä. Kyllä lähtee!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Jatkoja Pitkälle Uuteen Vuoteen! Itse vasta aloittelen Joulumieltä, ruuatkin tässä ens viikolla, kunhan kaupoille pääsee. Suomea kiertäessä kun kotiin päästiin vasta nyt Joulupäivänä... Venäläisilläkin Joulu on vasta edessä. Meilläkin siis Loppiaista kohti Jouluruokia valmistellen! Ehkä 'Joulu' meillä tosin Uutena Vuotena...? Joulu on mielentila ja rituaali, itse aloittelen vasta omaani, ihanaa! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottoa, totuuksia ja tajutonta virtaa

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

VASTAUS JUURESRESEPTIHAASTEESEEN!!