RAUHAISAA
...JOULUNJATKOAIKAA!
HERKULLISTA UUTTA VUOTTA 2012.
Aion olla riesananne ensi vuonnakin.
Joulun jälkeen on aika kehitellä kaikenlaisia herkkuja ylijääneistä joulueväistä.
Ensin tuunataan kinkulle smetanasoosi: Smetanaan tungetaan dijonsinappia joko rakeista, kokonaisia siemeniä sisältävää tai tavallista, puoli putkea piparjuurta. Soosi käy myös kalalle. Sekaan voi tipauttaa myös hitusen chiliä ja inkivääriä. Kyllä lähtee!
HERKULLISTA UUTTA VUOTTA 2012.
Aion olla riesananne ensi vuonnakin.
Joulun jälkeen on aika kehitellä kaikenlaisia herkkuja ylijääneistä joulueväistä.
Ensin tuunataan kinkulle smetanasoosi: Smetanaan tungetaan dijonsinappia joko rakeista, kokonaisia siemeniä sisältävää tai tavallista, puoli putkea piparjuurta. Soosi käy myös kalalle. Sekaan voi tipauttaa myös hitusen chiliä ja inkivääriä. Kyllä lähtee!
Kommentit