Kirjoittamaton laki ja kirjoittamattomat teokset.

Jos kerran on olemassa kirjoittamattomia lakeja, niin minulla on kasapäin kirjoittamattomia kirjoja.Niitä on niin paljon, että voin tituleerata itseäni kirjailijahkoksi. Ei ihan kirjailija muttei paljon puutukaan. Kuin ne kirjat vaan. Ihan pikku puute, mutta mitäs tuosta, niinhän muutkin puolivillaiset tyypit itseään tituleeraavat ties miksikä kaikkien alojen asiantuntijoiksi. Vielä vähän päällekin. Somessa törmää useinkin vastaaviin. Kuka on kirjailija, kuka etuliitteellinen ja kuka ihan vaan pelkkä. Sama juttu asiantuntijoiden kanssa, joiden jalustoja sahataan husovaarnalla ihan tämän tuosta, kun ei ole alan koulutusta, kokemusta, antaa väärää tietoa itsestään tai jopa puhuu ihan selkeetä paskaa. Eikun siis kirjoittaa selkeetä paskaa itsestään ja valaa betonia siihen päälle, että olenpas, kylläpä olen, asiantuntija, ettästiät.
Asiaan. Siis ilmoitin, että minulla on kasa kirjoittamattomia kirjoja, juu, kyllä näin on ja paikkansa pitää ja selvä on kuin pläkki. Aloitetaan a-kirjaimella.

AVARUUS JA ELOPAINO.
Lyhyitä esseitä siitä, miten elopainoa säädellään sekä rakettitieteen että avaruusgeometrian keinoin, avustajina kirjassa kaikkien alojen asiantuntijoita sekä pari rakennusmiestä satunnaisotannalla Helsinki-Savonlinna -akselilta. Antaa ratkaisun mm. kuinka tehdään oikeaoppinen smoothie kätevästi betonimyllyllä, lapiolla ja pätkällä kaapelia.

SYÖ, SINUSSA SE NÄKYY.
Viimeinkin armelias kirja siitä, kuinka säilöä arjen maut lopulliseen muotoon vyötärölle, terveyden siitä kärsimättä. Laajennusehdotuksia kaikille heinäkepeille, arotuulen raiskaamille vinkuheinille ja saranapuolelta kulkeville aaveille. Ei heikkohermoisille eikä valittajille. Ruoka, mikä ihana tekosyy

SYÖ, SINUSSA SE EI MENE HUKKAAN.
Kuinka säilöntäoperaatiota jatketaan ja miten painonlisäys selitetään uteliaalle lääkärille. Onko elämää vielä sadan kilon tuolla puolen. Miten sovittaa itsensä charterlentokoneen istuimeen ja kyetä vielä syömään sekä omat, naapurin että lentokoneessa tarjottavat herkut. Ei alle 80kg keijukaisille.

TILA LOPPUU KUITENKIN.
Selitys-, tekosyy- ja väistelyopas sosiaalisiin tilanteisiin. Haluatko olla oman itsesi herra ja rouva, vailla väkinäisiä sosiaalisia suhteita. Oletko saanut tarpeeksesi jäykkäniskaisesta keskustelusta kaupan kassajonossa ja busseissa. Vältteletkö tarkoituksella vieraita ihmisiä. Tässä ainutlaatuinen tietopankki kuinka erakoitua sosiaalisesti.

ELOPAINO RATSASTAA JÄLLEEN. 
Kuinka haukkua kaikki metodit samaan hengenvetoon, kun painonpudotus ei onnistunutkaan niin, kuin kirjailija tahi ryhmänvetäjä sen lupasi. Mitä tehdä, kun metodinkehittäjä ampuukin kovilla vastaan, tarvitaanko haupitsi vai piiskatykki. Ostetaako vahvempaa, enemmän ja syvemmälle. Lue tämä teos, niin olet valmis.

EI HUOLTA HUOMISESTA.
Saamamiehen muistelmat. Kun ylipaino lähtee lapasesta, kaverit ei soittele eikä mistään tule korvauksia, bonuksia eikä tilauksia. Karmit kaulassa someen ryntäävä aikamiespoikatyttö liemessä tämän tuosta. Kuvaus siitä, kuinka ansaitaan rispektiä pelkkä näppäimistö apuna tekaistu CV netissä ja takataskussa ilmaisjakelulehtien mielipidepalstat ja keskustelusivut.

ASIANTUNTIJAJARGONIN KÄSIKIRJA LÄÄKÄRIRAJOITTEISILLE.
Kaikkien aikojen asiantuntijan muistelmat somen sokkeloissa. Pilailukaupan tiskin alle päätyvä tietoteos, joka ei keinoja kaihda eikä sanoja säästele. Kun kädet loppuvat otetaan aseeksi sanallinen kiusanteko ja väärien tietojen levittely kisakumppaneista. Epohormonin kanssa housut kintuissa on huono sanoa, että bussia tässä vaan odottelen. Missä aika loppuu, auttaa tämä teos pääsemään edes hajulle virallisen paskanjauhannan takana istuvasta isosta könzästä. Kaikkille asennevammaisille.

TAHDON ELÄMÄNI TAKAISIN. 
Sosiaalitanttojen, terapeuttien, lääkärikollegioiden ja muiden paremmintietäjien paremminvointivaltion syövereihin joutuneen yksilön pyristelyä pois yhteiskunnan turvaverkoista takaisin omaan, itselliseen elämään. Ei elämä ole sosiaalitanttoja vaan ihmistä varten. Lue synkkä yksinpuhelu ja sosiaalitantan sananhelinää tilanteessa, jossa moni päätyy narunjatkeeksi ilman rasvaa.

RASVATON ELÄMÄNI.
Nyt ei kannata käyttää voiteluaineita missään. Valion voistakin tehdään pian rasvaton versio, statiineilla höystettynä. MobiOil poistaa voiteluaineistaan kaiken rasvan. Kansakunnan terveyden omiin käsiinsä ottaneiden terveystietoisten humujen omakohtainen tilitys, kuinka saada rasvaton sydänkohtaus hiljaisen tulehduksen kera. Hys, nyt ei hiiskuta kenellekään, että terveys rakoilee ihanan rasvattomasti. Kaupantekijäisinä puoli kiloa rasvatonta rasvaa. Huom. ei paistamiseen.

KIRJANPOLTTAJAN SAVUTON PÄIVÄ. 
Kun kirjakriitikon päivä täyttyy ja koittaa uneton yö. Jännityskertomus valtalehden kirjakriitikon maksetuista artikkeleista ja hyvävelijaystävä -verkoston suosittelemista myötäsukaan arvostelluista kirjoista. Internetarvostelut on hienoa hoitaa tuttavien kesken, mitä mukavammin arvostelet tuttusi kirjan, niin saat pari vapaakappaletta keittiön keikkuvan pöydän tueksi. Kiitos kaunis ja sitten arvostelu voidaankin jo poistaa.

PILATESTA RUOKAPÖYTÄÄN. 
Kaikkihan tietävät, kuinka tärkeää on venyttely. Nyt venytellään terveydeksi myös ruokien koostumuksessa. E-koodien taivas ja lisäaineiden luvattu maa siintelee jokaisen venyttelijän mielessä mitä kirkkaimmin. Terveysruokaa, jolla saa kaikki vaivat kertaheitolla. Parannu nyt vaihtoehtoisella metodilla kaikista terveysvaivoistasi, syömisesi helpottuu, kun ei tarvitse enää tiirata tuoteselosteita. Kustantajana Suomen Krematorioiden liitto.

TERVEYTTÄ SIITÄ HUOLIMATTA.
Kaunosielun vaade yhteiskunta- ja markkinaohjatun kaupan tuotteistamien tekoelintarvikkeiden virtaa vastaan. Kuinka syödä monipuolisesti ja mielekkäästi ilman prosessoituja elintarvikkeita. Syökö markkinamies pöydästäsi terveelliset, omatekoiset ja käsittelemättömät ruoka-aineet. Mistä saisi multaporkkanoita ja oikeasti pesemättömiä perunoita. Yksiön nurkassa kyyhöttävän ekohipin aivopieru vailla verta ja karvoja, onko oikeasti mahdollista syödä oikein väärin ja oikein väärin. Yksi risti kaksi.

SUOMALAINEN TERVEYSLOTTO.
Lyhyet erikoiset ruokapöydässä. Onko ravintolisien nauttiminen kotoisin saatanasta vai purkista. Miten edistää terveyttään niin, ettei tarvitse lääkäriä ennen kuolemaa. Kuumetautien kotihoito ja pari vinkkiä yrteistä. Onko suomalaisissa todellakin miljoona diabeetikkoa, puolimiljoonaa infarktivaarassa ja loput toinen jalka haudassa ja toinen banaaninkuorella. Terveysliiottelun käsikirja kelakorvausliftareille ja sosiaaliturvaa käyttämättömille. Pidä itsesi terveenä, niin lääkärissä käynti ei sairastuta.

ILMAVAIVOJEN ITSEHOITO.
Piereskele diskreetisti. Muista huomioida kanssamatkustajat hisseissä ja julkisissa kulkuneuvoissa, kävele tai hommaa tekninen apuväline, auto tahi helikopteri. Ole kuin viereisessä kassajonossa seisova olisi päästänyt leijan ja tuijota. Muista, että et aiheuta kaasuhälytystä metrossa, sikäli mikäli sellaisen Suomesta löydät. Parhaimmin ilmavaivoja tuottavat ruoka-aineet ja niiden valmistus. Ole edelläkävijä, hanki tilaa persoonallesi, piereskelemällä ja vältä divertikuloosi.

Tässä siis vain osa kirjoittamattomista kirjoistani. Jätin häväistys-, paljastus- ja juoruilueepokset vielä litanian ulkopuolelle, sekä mahdottoman määrän keitto-, paisto-, jälkiruoka- ja ruoanvalmistuskirjojani. Mutta koska olen brändi, niin minulla on kaikki valtuudet toimia kaikkien asiantuntijoiden yliasiantuntijana ja jakaa plussia ja miinuksia, bonuksia ja sulkia hattuun oikealle ja vasemmalle.

 Tämäkin bloggaus on kirjoitettu ilman hiilihydraatteja, rasvoja, laboratoriokokeita, lääkkeitä, kahvia ja muita lisäaineita, ja sen kyllä huomaa. Hyvää päivänjatkoa, menen nauttimaan aamiaistassillisen pillereitä, ämpärin kahvia, sekä hyviä rasvoja että hiukan hiilihydraatteja. Mutta ei se minun aivotoimintaani yhtään selkeämmäksi tee. Päin vastoin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Kun saapuu syys...!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.