Hyppisinkö tasajalkaa...

Hesari otti esille ruoan hinnan: Lukaisepa tästä

Miksi tolkutetaan rasvan vaarallisuutta joka käänteessä? Tekorasva on mielestäni paljon vaarallisempaa kuin luonnollinen rasva, siis margariini on itsestään perkeleestä. Voi on maidon sivutuote. Ja maultaan todella hyvää, päin vastoin, kuin nämä margariineiksi, eritoten kevyt -alkuisiksi, kutsutut akselirasvat.
Miksei kukaan ota esille sitä perkeleellistä tosiasiaa, että KEVYISIIN LIHATUOTTEISIINKIN lisätään GLUKOOSIA JA LISÄAINEITA enemmän, kuin ns. rasvaisiin ja epäterveellisiin?! "Kevytjauheliha on kalliimpaa kuin rasvainen, koska siinä on enemmän lihaa." Täysin tyhjä kommentti. Sillä perusteella pitäisi lihaa sisältävän lihan olla kolme kertaa kallimpaa kuin nykyisin.

Oma ruokavalioni sisältää paljon tuoretuotteita. Käyn vaikka kerran päivässä kaupassa ostamassa ihan perusjuttuja. En tarvitse kevyttuotteita kaikilla lisäainella. Kaali maksaa tuossa lähikaupassa 0,29 euroa kilo. Ja pienestä kaalista saan jo monenlaista evästä, tosin joudun tekemääns sen itse. Mutta entäs sitten? Saan sellaista kuin haluan. Tai välillä koirat saavat sellaista, mitä en halunnut.

Katsoisivat joskus kuluttajat ja toimittajat sitä, paljonko näissä kevyttuotteissa on muunnettua tärkkelystä, glukoosia, hiivauutetta(E621) ja muita herkkuja, jotka vaativat "enemmän työtä" kuin sian lahtaaminen tai naudan pilkkominen teurastamossa. Voita paistamiseen, öljyä tipoittain ja tuoretta ruokaa, niin ei tarvita tätä paskaruokaa ja ruoakkeita.

Opetelkaa tekemään ruokanne, jumalauta. Älkääkä uskoko ihmeisiin, ne on kulutettu loppuun noin 2030 vuotta sitten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

Kun saapuu syys...!