Ja ei laiskoja ruokita...

Valittujen Palojen lyhennelmä aiheesta: Ei jumala laiskoja ruoki.

Äsken paasaamaani lisään:
Siis aikoinaan, vaikka olisi ravintoasiat olleet miten hyvin hyvänsä, painuttiin kaupalle kävellen tai vähintään hewoisella. Nykyään, jonsei saa autoa vähitään marketin oven eteen, on asiat ihan viturallansa. Huono, paska ja vittumainen market. En käy enää.
Ennen jopa polkupyörä oli ylellisyyttä, sillä se nopeutti liikkumista, eikä hevoa tarvinnut valjastaa jne. (tiedän, minkä verran aikaa vie hevosen aisoihin virittäminen, saatana) Sillä pääsi kaupalle tms. kätevästi! Ja nopsaan.
Tuli mopedi. Tai ensin tuli moottoripyörä, jolla pääsi vielä kerkeämmin paikasta a) paikkaan b).

Ei, en väitä että ihmiskunnan rappio eteni moottorikäyttöisten ajoneuvojen myötä, rakastan moottoripyöriä, ajan sellaisella, vielä kun mahtuisin goretexeihini. Vaan ajan sitä takaa, että ihmiset uskovat edelleen kummiin ihmeisiin: painoa voi pudottaa ihmelääkkeillä, et liho, jos teet jotain taikasysteemejä..tai voit syödä mitä vaan, kun teet niinsunnäinsun, kuten guru zzzz sanoo.

Järjenkäyttö?

Ei hemmetti, menen saunomaan, että saan nuo halonhakkuusta tiukentuneet lihakset taas kondikseen.

Ja muuten SIENIÄ on vaikka millä mitalla, ja samoin mustikoita. :D

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihmiset ei tosiaan tunnu tajuavan, että vielä joskus 70 - luvulla ei joka perheessä suinkaan ollut kahta autoa, hyvä jos oli yksi. Äitini on kertonut, miten sipsutteli 3 km suuntaansa työmatkat, korkokengissä mukulakivikaduilla. Keneltä se sujuisi nykypäivänä?

On tehty tutkimuksia, että taajama- alueella(isommissa kaupungeissa) alle 7 km matkat on nopein taittaa pyörällä ruuhka- aikaan. Silti ihmiset hyppäävät auton rattiin säästääkseen aikaa.

*P*

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Kun saapuu syys...!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.