Hygieenisesti Sinun.

Tästähän näyttää tulevan tuottelias päivä!
Kun kerran olen riehunut hiilihydraateista, niin jatkan samalla linjalla.

Ihmettelen siis päivittäin sitä, miten köykäisesti saadaankaan ihmisille erisorttisia vaivoja, ihan näin ruokavaliolla. Kummastelen edelleen sitä, että olo on ratkaisevasti parempi diagnosoituani itselleni tämän vaikeansorttisen hiilihydraattiallergian. Voinnin paraneminen on ollut silmin havaittavaa. Jopa työpaikalla ovat huomanneet, että olen kuin toinen ihminen. Tietäisinpä vaan välillä, että kuka.
Minua hallinnoiva entiteetti siis. Kyllä ajoittain tuntuu, että voisin olla olematonkin, jos en olisi tätä korjausta tehnyt. En tiedä vielä, teinkö tämän suunnanmuutoksen liian aikaisin vai liian myöhään, haudasta katsoen.

Ennen tätä remonttia olen aina naureskellut, että helvetin ravintofasistit, jotka haluavat määrätä, mitä sitä suukkuun laitetaan. Että ei saisi syödä sitä eikä tätä! Ei niitä näitä eikä noita. Alan jo ymmärtää, miksi. Siksi, että mitä enemmän käsitellään raaka-aineita, niin sitä enemmän niistä tulee luonnotonta ravintoa. Käsiteltyä. Siis käpälöityä tunnistamattomaksi tökötiksi. Lihan kaltaisia tuotteita, jauhonkaltaisia tuotteita, vihannesten kaltaisia tuotteita, kalaa ja äyriäisiä etäisesti muistuttavia tuotteita…keinolihaa, keinokalaa, keinonahkaa, keinokeinoa.
Kysyn vaan, onko sekään tervettä, että maito muokataan valkoiseksi juomaksi, johon lisätään kansan tarvitsemat vitamiinit ja muut söhryt? Onko ihme, ettei elimistö enää käsittele maitoa, vaan tulee pierutauti, intoleranssi!
Kysyn vaan sitäkin, että mitä mieltä on sillä, että leipä säilyy kuukausia, ja lopuksi alkaa käydä pakkauksessaan, eikä homehdu terveesti, jolloin siitä näkee, että se ei enää ole käyttökelpoista?
Edelleen kysyn, että miksi leikkelelihaan työnnetään arominvahvennetta, glukoosia, muita herkullisia lisäaineita ja pakataan haisevaan suojakaasuun? Sama koskee palapakattuja tuotteita. Nyt onneksi joku viksu kertoi näiden marinoitujen lihasten kurjasta kohtalosta. Voi voi. Mutta koska en ennenkään ole ostanut mitään valmiissa marinadissa, kun en halua maksaa siitä kuravellistä, niin olen säästynyt syömästä ”vanhaa lihaa”.

Kyllä minä 1960 –luvun lapsena ihmettelen edelleen, että suomalaisia lapsia ei enempää ole kuollut tähän tehohygieniaan! Allergiat olivat suoranainen ihme. Mitä meillä nyt on? Allergisia lapsia kasapäin, joista tulee allergisia, muita ihmisiä terrorisoivia aikuisia, jotka eivät voi syödä sitä eikä tätä, eikä tuotakaan, varsinkaan. Siitä kärsivät ne, joiden suu söisi ja vatsa vetäisi, vaan ei kestä hennot sääret. Millä ihmeellä on ihmiskunta tähän pisteeseen asti elänyt! Jos elo olisi ollut kiinni hygieniasta, niin kyllähän olisi kuollut koko joukkue ennen, kuin ensimmäistäkään kaupunkia olisi laadittu Mesopotamian mailla tai Eufratin laaksossa. Saatana.

Parempi vähän paskaa nurkissa, kuin puhdas helvetti. Parempi päättää tähän, kuin kiihtyä lisää ja sanoa vielä enemmän laittamattomia asioita maailman menosta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

Kun saapuu syys...!