Hallitsee, hallitsee, hallitsee....aaa....

Seuraa yhteiskuntapoliittinen jollotus.

Laihduttamisesta, laihtumisesta, elintapojen korjausliikkeistä, liikunnasta, urheilusta ja kaikkeen edellämainittuihin liittyvästä on nyt tehty yleispätevästi: HALLINTAA.
Painonhallintaa, elämänhallintaa, syömisen hallintaa, ravinnonhallintaa, kehonhallintaa, liikunnanhallintaa...jestas, että mää nin pali kärssi saan. (Ei luonnistu tuo varsinaissuomeen etäisesti viittaava puheenparsi, ei) Liikuntaa harrastetaankin nykyään halleissa, kun luontoon ei enää luonnosta vieraantunut suomalainen uskalla mennä! Voi vaikka puolukat käydä kimppuun.

Miettikääpä päissänne. Mitä sana hallinta tuo teille mieleen? Mitäpä? Ihan omin sanoin vaan...! Joo, minulle tulee ensimmäiseksi mieleen vihanhallinta. Siis suuttumisen estäminen. Perkele, että suututtaa! Miksi muka ei saisi vähän suutahtaa silloin tällöin? Tietty, voihan se olla hyväksikin, ettei suutu, jos sattuu olemaan esim. väkivaltainen hullu. Mutta että hallintaa!? Seinäänkö tässä pitäsi elämä kahlita? Kaikki inhimillinen alkaa olla vierasta. Ja kuitenkin porukka tekee vastenmielisiä tekoja. Kuten harrastaa oraalisia nautintoja, siis syö.

Jotenkin tuo hallinta minun korvaani sattuu, että se on jonkun muun aikaansaamaa: "keisari hallitsee painoasi". Tai toimintaa: "hän hallitsi painoaan vaikka yhdellä kädellä". Joitakin typeriä esimerkkejä mainitakseni. Hallitse. Hajota ja hallitse. Hallitse pelolla. Hallitse mielitekosi. Voi että sentään ja mur. En tarkoita sitä, että pitäisi heittäytyä mässäämään ja roiskimaan seinille. Tarkoitan sitä, että laihtuminen, nautinto ja syöminen on yhdistettävissä. Uskokaa tai älkää. Jokainen tekee asioita omalla tyylillään, kuten parhaaksi näkee. Toinen puolittaa annokset ja paino putoaa. Toinen lakkaa laihduttamasta. Kolmas laihtuu kitumalla ja kärsimällä kuin erakkomunkki. Ja sitten on tietenkin se joukkio, joka nyt uhkaa kaataa kaikki mallinnukset syöjän rinnuksille: Vähän hiilihydraatteja syövät. Ne Kauheat Rasvaa Käyttävät. Ja suurin osa on vielä maallikkoja! Voi ei! Eihän kukaan TIEDÄ mitään. Varsinkaan syömisestä ja ravinnosta!! Ei ainakaan syöjä itse.

Mielikuvateollisuus hövelisti taritsee meille painon-, elämän-, syömisen- ja monen muun asian hallintaa joka pirnaleen tuutista. Ugrilainen puujumala julistaa omia tavoitteitaan hallita koko kansan terveyttä ja hyvinvointia. Kuivankälppeät terapeutit ja lääkärit kaatavat saavikaupalla hallintatuotteita niskaamme yläkerran ikkunoista.

Et yksinkertaisesti voi olla hyvä, kiva, mukava, elämästä nauttiva yksilö, jolla on päässään viisautta, JOS ET HALLITSE painoasi, elämääsi, syömistä, ihan kokonaisvaltaisesti elämistäsi. Ulkomuotosihan on selvä signaali ympäristölle, että tuossa menee ahne hedonisti, joka syö leivän lasten suusta ja vie veromarkat omiin tarpeisiinsa. Itseään hallitsematon asetetaan uhkaksi yhteiskunnan homogeenisuudelle (=yhteinäisyydelle, ei "sille homoudelle") ja tällätään merkki otsaan, että olet kykenemätön mihinkään järkeä, päättelykykyä ja toimintavalmiutta vaativaan tehtävään. Kuten kadun ylittäminen omin avuin. Saati, että saisit työpaikan. Vain aliravittua heinäseivästä muistuttava, naama norsunvitulla kuljeksiva ihminen on kelvokas.

Olet siis yhteiskuntaan kelpaamaton hylkiö, joka pitäisi laittaa laihdutusleirille, jossa aivopestäisiin ja piiskattaisiin kropastasi kaikki mässääminen ja mieliteot. Niukkaenergisellä pussiruoalla vaan pärjäilisit, ja luonnon antimilla. Niistäkin joutuisi tappeluun sänkynaapurinsa kanssa: "Anna tänne se toukka!". Aitoihin olisi kytketty sähköt, ettei vaan suklaanhimoinen heittiö pääsisi hoikkuusyhteiskunnan näkyville ostamaan suklaata! Ja lihoisi!! Herramunvereni! Lihoisi! Kansantalous romahtaisi kuin korttitalo tuulessa välittömästi. Kaikkien kun pitäisi ihanteiden mukaan pystyä kulkemaan saranapuolelta tai postiluukusta.

Tähänhän sitä ollaan menossa. Kun saadaan ensin markkinoitua kansalle jokin mallilautanen, ja sitä täy-tyy nou-dat-taa, tai kuolet huomenna, kun suonet tukkiutuu kolmessa minuutissa. Tämän jälkeen laitetaan kaikki vähän isommalle veroprosentille, ihan kaikki, paitsi eliitin omista lähteistään hommaamat. Tähän pisteeseen jos tullaan, niin syön kaksi kiloa voita siltä istumalta sekä täräytän suolapanoksen erään nimeltämainitsemattoman tahon ahteriin. En siinä vaiheessa enää hallitse itseäni ollenkaan.

Todennäköisesti noihin aikoihin, sikäli mikäli ne koittavat, kuitenkin köpitän jääkaapille ja sipaisen sieltä salaatin, jonka päälle pirskottelen oliiviöljyä, oheen laitan voissa paistettua ahventa ja nautin elämästäni. Tämä on sentään minun elämäni, jota hallitsee keisarinna MahaTar Ensimmäinen Suuri.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Kun saapuu syys...!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.