Hullun hommoo, mutta mikäs siinä!

*läjä erisorttisia kirosanoja*
Nukkumatin kanssa tulleen erimielisyyden vuoksi rönysin alakertaan lämpimän peiton alta. Vieläkin ottaa ohtalumpiosta. Eikö sitä ihminen jukoliste voi vaan lojua punkassa, kun sataa ja tuulee, ilma on sakeaanaan kaikenmaailman oksanpätkää ja kuolleita lehtiä? Miksei? Antakaa mun kaik kestää.

Se hyvä puoli tässä on, että energiaa kuluu tyhjänpäiväiseen kiukkuamiseen asian tiimoilta. Saatan jopa rymistellä tiskikoneen tyhjäksi, sikäli mikäli tältä tilitykseltäni joudan. Tänään kun pitää vielä mennä töihintöihin. Ralli se on mun rattoni ja tanssi paras työni, juu. Vaan kun välillä ei suju kuin tanssi. Räksytän paraikaa itselleni tietynsorttisista asioista, kuten hiilihydraattijalanjäljestä. Se näyttäisi olevan kasvamaan päin. Toisaalta, kuitenkin vedän vähemmän nopeasti imeytyviä hiilareita, kun moni keskiverto sukankuluttaja. Kyä jämpti o nii.

Silti määrä tuntuu minulle suurelta. Siis vyötärön kohdalta. Anteeksi kuinka, minkä vyötärön? kysyy joku kumminkin. Kun tuon kummun kohdalla ei ole mitään sellaista kohtaa, jota vyötäröksi voisi kutsua! Vieläkään... Toisaalta tavoite on vielä monen kuukauden ja vuoden päässä. Ja eihän tätä fläsääkään ole enää jäljellä kuin 36 kiloa. Tai jotain sinne päin. Kun tuo vaaka on jumissa. Oikeesti jumissa. Siihen on syynsä ja se syy on muuan kolmijalkainen rakko. Ja mittarimatonauha ei ole hievahtanutkaan viime viikosta. Tosin lohdullista on se, että kun kiskoin jalkaan vanhat housuni, niin ne eivät julmemmin kiristäneet. Ja se oli riemun paikka se. Ei niinkään se, että jouduin ompelemaan pöksyistä vetskarin pysyvästi kiinni. Vaan enempi sellainen huomio, että silti, vaikka vetokettinki on ommeltu umpeen, niin byysat menevät silti päälle kivuttomasti. Ei kiemurtelua, ei ähkimistä!

Luulen, että menen nyt ronkkimaan jääkaapistani jotain aamiaseksi. Hapankaalia? Valmiiksi paistettua jauhelihaa? Aiolia? Juustoa? -hmmm- Yli siitä, mistä aita on jo maassa: lievä munakokkeli.

Toisella koneellani auki ollut polttoprojekti kaatui juuri. Saatanan mikkisofta. >:E Nyt ei ole kivaa. 1800 kuvaa taivaan tuuliin. Tai no, onhan niistä alkuperäiset tossa koneella. Onneksi. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

Kun saapuu syys...!