Lisäaineet ON.

Menin lankaan totaalisesti viikonloppuna.Keräsin mukaani lähikaupan hyllystä tuoresuolatun porsaan ulkofileköntin. Siitä sai kyllä mainiot possukääryleet sienisoosiin. Mutta kerpeles! Kun sattui silmään tuoteseloste. Siiisus!

Että voi hyvää päivää! Siinä oli stabilointiaineita paria sorttia ja E621 -mönjää!!!
Himpun verran hirvitti tehdä siitä niitä kääryleitä. Tein kuitenkin. Makua oli, juu. :P Ja olipa siis niin mureata, että oksat pois hammastikuista.

Mutta sen olen tässä huomannut, että hiilarijutskassa saattaa olla myös sudenkuoppia. En ole aivan tarkalleen tsekkaillut esim. Finelistä, mitä ja paljonko hiilaria pitää se ja tämä tuote sisällään. Ja nyt kun paino on tollottanut siinä samassa mielestäni vähän turhan pitkään, menin kauhistelemaan ko. paikkaan. Ja kirosin pitkään ja hartaasti. Täytynee kaivaa esiin hiilaritaulukko, laittaa se esille näkyvälle paikalle ja siis taas palata aivotyön pariin.

Mitäpä muuta tämä on kuin aivotyötä? Kun olet ollut lihava, tai kuten minä megalihava, niin ottaa oman aikansa, ennenkuin menee ns. jakeluun. Määrien kanssa olen tässä painiskellut kyllä. Ennenvanhaan sitä syönnin jälkeen tarvitsi, ainakin kerran kuukaudessa, vielä jälkiruokaa. Nyt riittää siivu herkullista juustoa.

Ei kun tulta päin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karanteenikivaa!

Ähinää ja puhinaa, eräänlainen sairaskertomus.

Kun saapuu syys...!